Przedsmak ....

namoczone w rumie bakalie, jutro piekę ciasto świąteczne,oczywiście podzielę się z Wami przepisem ;-)

Comments

  1. Pięknie wygląda ;) Madziu czekam na przepisy!!! ;)
    pozdrawiam cieplutko

    ReplyDelete
  2. Czekam:) Magdo, a pieczesz może piernik na Święta? Szukam dobrego przepisu...

    ReplyDelete
  3. mało zajmuję się kuchnią , stąd moje pytanie- nie za wcześnie na pieczenie świątecznych ciast ?pozdr.

    ReplyDelete
  4. To ciasto wymaga 4 tyg lezakowania wiec dlatego robi sie je duzo wczesniej

    ReplyDelete
  5. teraz rozumiem , dzięki za odp.

    ReplyDelete
  6. ja jestem na bakier z kuchennymi sprawami więc mam pytanie- czy to ciasto ma jakąś swoją nazwę?

    ReplyDelete
  7. czy to będzie piernik ? czy ciasto po 4 tyg będzie się nadawało do jedzenia ;-) ???

    ReplyDelete
  8. Jak z "leżakowaniem", to chyba tylko piernik.. ;)

    ReplyDelete
  9. fruit cake? ale czy to to samo co keks?

    ReplyDelete
  10. No i bedzie swiateczny keks z bakaliami :)...mniam .

    ReplyDelete
  11. Pyszności! uwielbiam to ciasto :) zawsze chciałam je zrobić ale wiem że trochę z tym roboty ;) trzeba je "upijać" regularnie,ale poczekam na przepis może w tym roku się odważę:)

    ReplyDelete
  12. Magdo droga, bedzie dzisiaj przepis? Zebysmy zdazyly z lezakowaniem.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts